Een klein reclamebureau: Gespecialiseerd in merkbeleving en communicatie.

Frieke Ontwerpatelier is een klein reclamebureau dat samenwerkt met diverse creatieve professionals, om de klant het beste maatwerk te geven. Gespecialiseerd in merkbeleving en communicatie op het gebied van off- en online middelen. Daarnaast ook ontwikkeling van drukwerk, website’s en evenals ondersteuning in content creatie, fotografie, drukwerk.

WIE IS FRIEKE

Creatief, pragmatisch, precies, bourgondiër, familie mens. Geen toeters en bellen, maar verfrissende ontwerpen en een directe aanpak.

Als zelfstandig ontwerper ondersteun ik diverse bedrijven op creatief niveau. Maar ook voor een eenvoudig logo en visitekaartje ben je aan het goede adres. Mede door mijn vakkennis en ervaring hoop ik klanten steeds weer te verbazen!

WAAROM KIEZEN
VOOR FRIEKE
  • Snel en klantgericht
  • Maatwerk voor elk project

  WAT MENSEN ZEGGEN

Niet zomaar een leuk plaatje, maar ondernemers op professioneel niveau helpen bij het verkopen van hun product of dienst. Daarom werkt ik nauw samen met andere creatieve professionals zodat haar klanten het best mogelijke maatwerk krijgen.

AAN DE SLAG!

Ben je op zoek naar een nieuwe huisstijl of heb je drukwerk nodig. Of wil je gewoon even sparren of je merk nog up to date is. Bel, mail of maak direct een afspraak. Ik zorg dat de koffie klaar staat.