Blog Archives

ADVIM realiseert en begeleidt complexe vastgoedvraagstukken voor woningcorporaties, gemeenten en andere maatschappelijk vastgoedeigenaren en gebruikers. Bij ADVIM denken we met u mee van visie tot realisatie van uw projecten. Als toegankelijke en betrouwbare partner gaan we voor u aan de slag om uw doelstelling om te zetten naar uitvoerbare plannen. ADVIM, niet voor niets verbinders in vastgoed!

Frieke Severs
zondag okt 8 2023

Een vast gezicht en aanspreekpunt voor jou en jouw maatje bij Dierenkliniek. Ze werken met meerdere dierenartsen met verschillende specialismen verdeelt over meerdere vestigingen. Vestiging Breda ging verhuizen en daarvoor bedachten we een ludieke campagne met verhuisborden, flyers, mailingen, stickers en een honden poten spoor van de oude naar de nieuwe lokatie.

Frieke Severs
woensdag okt 3 2018

Teckle geeft de jong ondernemer een energy boost voor groei en innovatie. Heb je een innovatief bedrijf en je bent druk bezig met groeien. In welke levensfase je bedrijf zich ook bevindt, snelle groei brengt grote uitdagingen met zich mee. Teckle, de Rabo groei- en innovatiedesk helpt start-ups, scale-ups en snelle groeiers om de stap te maken naar het volgende niveau. Deze Rabobank website is in samenwerking met Divtag ontwikkeld.

Frieke Severs
maandag okt 8 2018

Moonen Shipyard staat bekend als een van de beste Nederlandse superjacht bouwers van luxe jachten. Waar erfgoed en innovatie een onvergetelijke ervaring creëren. Voor Moonen mocht ik samen met Sorpasso een restyle van hun identiteit ontwikkelen, zie hier de website.

Frieke Severs
woensdag okt 3 2018

Een vast gezicht en aanspreekpunt voor jou en jouw maatje bij Dierenkliniek. Ze werken met meerdere dierenartsen met verschillende specialismen verdeelt over meerdere vestigingen. Elke vestiging heeft zijn specialismen en daardoor verschillende doelgroepen, daar moet de communicatie nauwkeurig op aansluiten. Zowel voor offline als online ontwierp ik diverse middelen: folders, website, social media, paspoorthoesjes, medicijndoosjes, etc.

Jos Salfischberger
maandag feb 12 2018

Inspelen op de markt, een goed HR beleid, ontwikkeling van medewerkers, meer doen met gelijkblijvend kapitaal; het biedt je als organisatie (nieuwe) kansen.. dat doet KANS innovatief-hr. Dat vraagt ook om een innovatieve huisstijl, dus geen standaard visitekaart maar een v-card. Buiten dat is er meer ontworpen: een website, werkboek met training-kaarten, verpakking, etc.

Jos Salfischberger
maandag feb 12 2018