Blog Archives

Teckle geeft de jong ondernemer een energy boost voor groei en innovatie. Heb je een innovatief bedrijf en je bent druk bezig met groeien. In welke levensfase je bedrijf zich ook bevindt, snelle groei brengt grote uitdagingen met zich mee. Teckle, de Rabo groei- en innovatiedesk helpt start-ups, scale-ups en snelle groeiers om de stap te maken naar het volgende niveau. Deze Rabobank website is in samenwerking met Divtag ontwikkeld.

Frieke Severs
maandag okt 8 2018

Een vast gezicht en aanspreekpunt voor jou en jouw maatje bij Dierenkliniek. Ze werken met meerdere dierenartsen met verschillende specialismen verdeelt over meerdere vestigingen. Vestiging Breda ging verhuizen en daarvoor bedachten we een ludieke campagne met verhuisborden, flyers, mailingen, stickers en een honden poten spoor van de oude naar de nieuwe lokatie.

Frieke Severs
woensdag okt 3 2018

Een huisstijl met een romantisch tintje.... Wedding Company lanceert een uniek concept: huwelijksmagazine ism huwelijksleveranciers. Binnenkort verscheidt het eerst regionale uitgave en daarna volgen snel een Hindoestaanse en Gay uitgave. Klik op 'website bezoeken' voor de digitale versie.

Frieke Severs
donderdag okt 4 2018

Een vast gezicht en aanspreekpunt voor jou en jouw maatje bij Dierenkliniek. Ze werken met meerdere dierenartsen met verschillende specialismen verdeelt over meerdere vestigingen. Elke vestiging heeft zijn specialismen en daardoor verschillende doelgroepen, daar moet de communicatie nauwkeurig op aansluiten. Zowel voor offline als online ontwierp ik diverse middelen: folders, website, social media, paspoorthoesjes, medicijndoosjes, etc.

Jos Salfischberger
maandag feb 12 2018

Inspelen op de markt, een goed HR beleid, ontwikkeling van medewerkers, meer doen met gelijkblijvend kapitaal; het biedt je als organisatie (nieuwe) kansen.. dat doet KANS innovatief-hr. Dat vraagt ook om een innovatieve huisstijl, dus geen standaard visitekaart maar een v-card. Buiten dat is er meer ontworpen: een website, werkboek met training-kaarten, verpakking, etc.

Jos Salfischberger
maandag feb 12 2018

Als gepassioneerd meestertimmerman kwam de ervaring van Bart Van den Hoven met interieurbouw goed van pas en dat zie je in alle motorjachten van Van den Hoven Jachtbouw nog steeds terug. Enkele jaren geleden mocht ik in samenwerking met Sorpasso een nieuwe identiteit ontwikkelen.

Jos Salfischberger
maandag feb 12 2018