Blog Archives

Méa Méa is een Nederlands modehuis dat hoogwaardige, verfijnde ontwerpen heeft gemaakt die de grenzen tussen design en kunst vervagen.

Frieke Severs
zondag okt 8 2023

Sofa, het marketingfundament voor vastgoed Nederland. MarCom-bureau voor project-ontwikkelaars voor advies en begeleiding bij verkoopstrategie, branding, leadgeneratie, campagnes en omgevingsdialoog. Hier een cases voorbeeld 'Hof van Altena, Wijk en Aalburg 9 woningen': Social campagne, website, verkoopmiddelen, omgevingsdialoog, leadgeneratie Klik voor meer 'cases' op de Sofa website.

Frieke Severs
zondag okt 8 2023

Sofa, het marketingfundament voor vastgoed Nederland. MarCom-bureau voor project-ontwikkelaars voor advies en begeleiding bij verkoopstrategie, branding, leadgeneratie, campagnes en omgevingsdialoog. Interesse in je vastgoed een boost te geven? Klik op 'website' en neem contact op.

Frieke Severs
zondag okt 8 2023

Tijdens Future Talks worden de gloednieuwe Mooie Business Keetje Award en Young Business Keetje Award uitgereikt in de gemeente Oosterhout. Dit event wordt mede mogelijk gemaakt door JCI Oosterhout.

Frieke Severs
dinsdag okt 9 2018

Qualis is een organisatie van 55 NVM makelaars voor het hogere segment. Sorpasso (waar Frieke ontwerpatelier onderdeel uitmaakt van het Team - als Design & Artdirection) is gevraagd haar campagnes effectiever te maken en de merkuitstraling naar een premium niveau te brengen.

Frieke Severs
zondag okt 8 2023

Hoefnagel Totaalbouw - kwalitatief en ambachtelijk bouwen sinds 1930. Bouwbedrijf voor regio Midden-Brabant in woning- en utiliteitsbouw, verbouw en nieuwbouw. Voor elk nieuwbouwproject worden er diverse communicatie middelen ontworpen. Klik op 'website bezoeken' voor de digitale versie.

Frieke Severs
dinsdag okt 9 2018