Blog Archives

Tijdens Future Talks worden de gloednieuwe Mooie Business Keetje Award en Young Business Keetje Award uitgereikt in de gemeente Oosterhout. Dit event wordt mede mogelijk gemaakt door JCI Oosterhout.

Frieke Severs
dinsdag okt 9 2018

Hoefnagel Totaalbouw - kwalitatief en ambachtelijk bouwen sinds 1930. Bouwbedrijf voor regio Midden-Brabant in woning- en utiliteitsbouw, verbouw en nieuwbouw. Voor elk nieuwbouwproject worden er diverse communicatie middelen ontworpen. Klik op 'website bezoeken' voor de digitale versie.

Frieke Severs
dinsdag okt 9 2018

Moonen Yachts staat bekend als een van de beste Nederlandse superjacht bouwers van luxe jachten. Waar erfgoed en innovatie een onvergetelijke ervaring creƫren. Tijden veranderen en zo ook de doelgroep en de positionering van Moonen. Hoog tijd voor een meer eigentijdse en meer storytelling.

Frieke Severs
donderdag okt 4 2018

Hoefnagel Totaalbouw - kwalitatief en ambachtelijk bouwen sinds 1930. Bouwbedrijf voor regio Midden-Brabant in woning- en utiliteitsbouw, verbouw en nieuwbouw. De huidige identiteit is toe aan een restyle, maar tot die tijd hebben we al een subtiele vernieuwing toegepast in de communicatie middelen.

Jos Salfischberger
maandag feb 12 2018

Inspelen op de markt, een goed HR beleid, ontwikkeling van medewerkers, meer doen met gelijkblijvend kapitaal; het biedt je als organisatie (nieuwe) kansen.. dat doet KANS innovatief-hr. Dat vraagt ook om een innovatieve huisstijl, dus geen standaard visitekaart maar een v-card. Buiten dat is er meer ontworpen: een website, werkboek met training-kaarten, verpakking, etc.

Jos Salfischberger
maandag feb 12 2018

Wat is er meer puur dan het krijgen van een kindje... Dat dacht ook Puur Verloskunde toch zij starten met een van hun eerste vestigingen te Kaatsheuvel. Het logo is visualisatie van een oud hollandse mythe dat de baby's uit de rode kool komen. Voor Puur Verloskunde heb ik diverse communicatie middelen ontwikkeld: huisstijl drukwerk, website, flyers, folders, shoppers, kleurplaten, ansichtkaarten, etc.

Jos Salfischberger
maandag feb 12 2018