Blog Archives

Proeff is uw speciaalzaak voor: Kaas & Delicatessen & Cadeaus. Soms brengt een magazine meer te weeg dan een eenvoudige flyer. Buiten meer pagina's, kan je ook de diepte in en meer aan product / merk beleving doen. Doel van dit communicatie middel was het uitbreiden van de zakelijke (catering / broodjes) klanten. Nou dat is gelukt! Zelfs zo goed dat vanaf toen elk seizoen een magazine wordt uitgebracht, waar ook de leveranciers graag in adverteren. Klik op 'website bezoeken' voor de digitale versie.

Frieke Severs
woensdag mrt 20 2019

Driscoll's - Het allerlekkerste fruit en niets anders, niet alleen smaakvol en vers in de zomer, maar gedurende het gehele jaar brengt Driscoll's fruit pure magie aan de tafel. Om  dit lekkere fruit op de markt te brengen zijn diverse communicatie middelen nodig die the joy of life uitstralen, zo ook deze abri's tijdens een beursmoment in Spanje.

Frieke Severs
woensdag mrt 20 2019

Bij De kracht van merken kunt u terecht voor stijlvolle, exclusieve business gifts en relatiegeschenken van bekende ontwerpers. Dat vraagt om een premium identiteit.

Frieke Severs
maandag okt 8 2018

Van de Zande een lokale makelaar in de regio Vlijmen, Waalwijk en Kaatsheuvel heeft een kleine restyle gekregen tav alle huisstijl middelen. Dit billboard is samen ontwikkeld met Stephanie Marketing & Communicatie.

Frieke Severs
maandag okt 8 2018

Van de Zande een lokale makelaar in de regio Vlijmen, Waalwijk en Kaatsheuvel heeft een kleine restyle gekregen tav alle huisstijl middelen. Deze ontwerpen zijn samen ontwikkeld met Stephanie Marketing & Communicatie.

Frieke Severs
maandag okt 8 2018

Collectief Wonen geeft u de mogelijkheid om samen met toekomstige medebewoners uw droomwoning te bouwen. Een CPOH-project waarbij u dus zelf aan het roer staat en regie neemt. Deze identiteit is samen ontwikkeld met Stephanie Marketing & Communicatie.

Frieke Severs
maandag okt 8 2018