Blog Archives

Proeff is uw speciaalzaak voor: Kaas & Delicatessen & Cadeaus. Soms brengt een magazine meer te weeg dan een eenvoudige flyer. Buiten meer pagina's, kan je ook de diepte in en meer aan product / merk beleving doen. Doel van dit communicatie middel was het uitbreiden van de zakelijke (catering / broodjes) klanten. Nou dat is gelukt! Zelfs zo goed dat vanaf toen elk seizoen een magazine wordt uitgebracht, waar ook de leveranciers graag in adverteren. Klik op 'website bezoeken' voor de digitale versie.

Frieke Severs
woensdag mrt 20 2019

Driscoll's - Het allerlekkerste fruit en niets anders, niet alleen smaakvol en vers in de zomer, maar gedurende het gehele jaar brengt Driscoll's fruit pure magie aan de tafel. Om  dit lekkere fruit op de markt te brengen zijn diverse communicatie middelen nodig die the joy of life uitstralen, zo ook deze abri's tijdens een beursmoment in Spanje.

Frieke Severs
woensdag mrt 20 2019

Tijdens Future Talks worden de gloednieuwe Mooie Business Keetje Award en Young Business Keetje Award uitgereikt in de gemeente Oosterhout. Dit event wordt mede mogelijk gemaakt door JCI Oosterhout.

Frieke Severs
dinsdag okt 9 2018

Bij De kracht van merken kunt u terecht voor stijlvolle, exclusieve business gifts en relatiegeschenken van bekende ontwerpers. Dat vraagt om een premium identiteit.

Frieke Severs
maandag okt 8 2018

Teckle geeft de jong ondernemer een energy boost voor groei en innovatie. Heb je een innovatief bedrijf en je bent druk bezig met groeien. In welke levensfase je bedrijf zich ook bevindt, snelle groei brengt grote uitdagingen met zich mee. Teckle, de Rabo groei- en innovatiedesk helpt start-ups, scale-ups en snelle groeiers om de stap te maken naar het volgende niveau. Deze Rabobank website is in samenwerking met Divtag ontwikkeld.

Frieke Severs
maandag okt 8 2018

Van de Zande een lokale makelaar in de regio Vlijmen, Waalwijk en Kaatsheuvel heeft een kleine restyle gekregen tav alle huisstijl middelen. Deze brochure samen ontwikkeld met Stephanie Marketing & Communicatie. Klik op 'website bezoeken' voor de digitale versie.

Frieke Severs
maandag okt 8 2018