Blog Archives

Méa Méa is een Nederlands modehuis dat hoogwaardige, verfijnde ontwerpen heeft gemaakt die de grenzen tussen design en kunst vervagen.

Frieke Severs
zondag okt 8 2023

ADVIM realiseert en begeleidt complexe vastgoedvraagstukken voor woningcorporaties, gemeenten en andere maatschappelijk vastgoedeigenaren en gebruikers. Bij ADVIM denken we met u mee van visie tot realisatie van uw projecten. Als toegankelijke en betrouwbare partner gaan we voor u aan de slag om uw doelstelling om te zetten naar uitvoerbare plannen. ADVIM, niet voor niets verbinders in vastgoed!

Frieke Severs
zondag okt 8 2023

Sofa, het marketingfundament voor vastgoed Nederland. MarCom-bureau voor project-ontwikkelaars voor advies en begeleiding bij verkoopstrategie, branding, leadgeneratie, campagnes en omgevingsdialoog. Hier een cases voorbeeld 'Hof van Altena, Wijk en Aalburg 9 woningen': Social campagne, website, verkoopmiddelen, omgevingsdialoog, leadgeneratie Klik voor meer 'cases' op de Sofa website.

Frieke Severs
zondag okt 8 2023

Sofa, het marketingfundament voor vastgoed Nederland. MarCom-bureau voor project-ontwikkelaars voor advies en begeleiding bij verkoopstrategie, branding, leadgeneratie, campagnes en omgevingsdialoog. Interesse in je vastgoed een boost te geven? Klik op 'website' en neem contact op.

Frieke Severs
zondag okt 8 2023

Proeff is uw speciaalzaak voor: Kaas & Delicatessen & Cadeaus. Soms brengt een magazine meer te weeg dan een eenvoudige flyer. Buiten meer pagina's, kan je ook de diepte in en meer aan product / merk beleving doen. Doel van dit communicatie middel was het uitbreiden van de zakelijke (catering / broodjes) klanten. Nou dat is gelukt! Zelfs zo goed dat vanaf toen elk seizoen een magazine wordt uitgebracht, waar ook de leveranciers graag in adverteren. Klik op 'website bezoeken' voor de digitale versie.

Frieke Severs
woensdag mrt 20 2019

Tijdens Future Talks worden de gloednieuwe Mooie Business Keetje Award en Young Business Keetje Award uitgereikt in de gemeente Oosterhout. Dit event wordt mede mogelijk gemaakt door JCI Oosterhout.

Frieke Severs
dinsdag okt 9 2018