Blog Archives

Méa Méa is een Nederlands modehuis dat hoogwaardige, verfijnde ontwerpen heeft gemaakt die de grenzen tussen design en kunst vervagen.

Frieke Severs
zondag okt 8 2023

ADVIM realiseert en begeleidt complexe vastgoedvraagstukken voor woningcorporaties, gemeenten en andere maatschappelijk vastgoedeigenaren en gebruikers. Bij ADVIM denken we met u mee van visie tot realisatie van uw projecten. Als toegankelijke en betrouwbare partner gaan we voor u aan de slag om uw doelstelling om te zetten naar uitvoerbare plannen. ADVIM, niet voor niets verbinders in vastgoed!

Frieke Severs
zondag okt 8 2023

Sofa, het marketingfundament voor vastgoed Nederland. MarCom-bureau voor project-ontwikkelaars voor advies en begeleiding bij verkoopstrategie, branding, leadgeneratie, campagnes en omgevingsdialoog. Hier een cases voorbeeld 'Hof van Altena, Wijk en Aalburg 9 woningen': Social campagne, website, verkoopmiddelen, omgevingsdialoog, leadgeneratie Klik voor meer 'cases' op de Sofa website.

Frieke Severs
zondag okt 8 2023

Sofa, het marketingfundament voor vastgoed Nederland. MarCom-bureau voor project-ontwikkelaars voor advies en begeleiding bij verkoopstrategie, branding, leadgeneratie, campagnes en omgevingsdialoog. Interesse in je vastgoed een boost te geven? Klik op 'website' en neem contact op.

Frieke Severs
zondag okt 8 2023

Bij De kracht van merken kunt u terecht voor stijlvolle, exclusieve business gifts en relatiegeschenken van bekende ontwerpers. Dat vraagt om een premium identiteit.

Frieke Severs
maandag okt 8 2018

Collectief Wonen geeft u de mogelijkheid om samen met toekomstige medebewoners uw droomwoning te bouwen. Een CPOH-project waarbij u dus zelf aan het roer staat en regie neemt. Deze identiteit is samen ontwikkeld met Stephanie Marketing & Communicatie.

Frieke Severs
maandag okt 8 2018