Blog Archives

Bij De kracht van merken kunt u terecht voor stijlvolle, exclusieve business gifts en relatiegeschenken van bekende ontwerpers. Dat vraagt om een premium identiteit.

Frieke Severs
maandag okt 8 2018

Collectief Wonen geeft u de mogelijkheid om samen met toekomstige medebewoners uw droomwoning te bouwen. Een CPOH-project waarbij u dus zelf aan het roer staat en regie neemt. Deze identiteit is samen ontwikkeld met Stephanie Marketing & Communicatie.

Frieke Severs
maandag okt 8 2018

De Bocktray, een nieuw ontwikkelde dienblad, serveert met een vaste grip en constante stabiliteit, dat zorgt voor zelfvertrouwen bij de bediening. De roterende Tray zorgt er bovendien voor dat elke consumptie op elk moment gemakkelijk uitgeserveerd kan worden. Simpel maar doeltreffend, zoals het logo.

Frieke Severs
maandag okt 8 2018

Modern, casual, funky of klassiek. De wensen van de klant weet Anouk Hairstyling om te zetten in een verrassende look. Voor deze ambulante kapster moest een eigentijdse stoere identiteit ontworpen worden, zie hier het resultaat.

Frieke Severs
maandag okt 8 2018

Een huisstijl met een romantisch tintje.... Wedding Company lanceert een uniek concept: huwelijksmagazine ism huwelijksleveranciers. Binnenkort verscheidt het eerst regionale uitgave en daarna volgen snel een Hindoestaanse en Gay uitgave. Klik op 'website bezoeken' voor de digitale versie.

Frieke Severs
donderdag okt 4 2018

Hoefnagel Totaalbouw - kwalitatief en ambachtelijk bouwen sinds 1930. Bouwbedrijf voor regio Midden-Brabant in woning- en utiliteitsbouw, verbouw en nieuwbouw. Voor elk nieuwbouwproject worden er diverse communicatie middelen ontworpen. Klik op 'website bezoeken' voor de digitale versie.

Frieke Severs
dinsdag okt 9 2018