Blog Archives

Méa Méa is een Nederlands modehuis dat hoogwaardige, verfijnde ontwerpen heeft gemaakt die de grenzen tussen design en kunst vervagen.

Frieke Severs
zondag okt 8 2023

Sofa, het marketingfundament voor vastgoed Nederland. MarCom-bureau voor project-ontwikkelaars voor advies en begeleiding bij verkoopstrategie, branding, leadgeneratie, campagnes en omgevingsdialoog. Hier een cases voorbeeld 'Hof van Altena, Wijk en Aalburg 9 woningen': Social campagne, website, verkoopmiddelen, omgevingsdialoog, leadgeneratie Klik voor meer 'cases' op de Sofa website.

Frieke Severs
zondag okt 8 2023

Sofa, het marketingfundament voor vastgoed Nederland. MarCom-bureau voor project-ontwikkelaars voor advies en begeleiding bij verkoopstrategie, branding, leadgeneratie, campagnes en omgevingsdialoog. Interesse in je vastgoed een boost te geven? Klik op 'website' en neem contact op.

Frieke Severs
zondag okt 8 2023

Proeff is uw speciaalzaak voor: Kaas & Delicatessen & Cadeaus. Soms brengt een magazine meer te weeg dan een eenvoudige flyer. Buiten meer pagina's, kan je ook de diepte in en meer aan product / merk beleving doen. Doel van dit communicatie middel was het uitbreiden van de zakelijke (catering / broodjes) klanten. Nou dat is gelukt! Zelfs zo goed dat vanaf toen elk seizoen een magazine wordt uitgebracht, waar ook de leveranciers graag in adverteren. Klik op 'website bezoeken' voor de digitale versie.

Frieke Severs
woensdag mrt 20 2019

Van de Zande een lokale makelaar in de regio Vlijmen, Waalwijk en Kaatsheuvel heeft een kleine restyle gekregen tav alle huisstijl middelen. Deze brochure samen ontwikkeld met Stephanie Marketing & Communicatie. Klik op 'website bezoeken' voor de digitale versie.

Frieke Severs
maandag okt 8 2018

Qualis is een organisatie van 55 NVM makelaars voor het hogere segment. Sorpasso (waar Frieke ontwerpatelier onderdeel uitmaakt van het Team - als Design & Artdirection) is gevraagd haar campagnes effectiever te maken en de merkuitstraling naar een premium niveau te brengen.

Frieke Severs
zondag okt 8 2023