Blog Archives

Proeff is uw speciaalzaak voor: Kaas & Delicatessen & Cadeaus. Soms brengt een magazine meer te weeg dan een eenvoudige flyer. Buiten meer pagina's, kan je ook de diepte in en meer aan product / merk beleving doen. Doel van dit communicatie middel was het uitbreiden van de zakelijke (catering / broodjes) klanten. Nou dat is gelukt! Zelfs zo goed dat vanaf toen elk seizoen een magazine wordt uitgebracht, waar ook de leveranciers graag in adverteren. Klik op 'website bezoeken' voor de digitale versie.

Frieke Severs
woensdag mrt 20 2019

Van de Zande een lokale makelaar in de regio Vlijmen, Waalwijk en Kaatsheuvel heeft een kleine restyle gekregen tav alle huisstijl middelen. Deze brochure samen ontwikkeld met Stephanie Marketing & Communicatie. Klik op 'website bezoeken' voor de digitale versie.

Frieke Severs
maandag okt 8 2018

Een huisstijl met een romantisch tintje.... Wedding Company lanceert een uniek concept: huwelijksmagazine ism huwelijksleveranciers. Binnenkort verscheidt het eerst regionale uitgave en daarna volgen snel een Hindoestaanse en Gay uitgave. Klik op 'website bezoeken' voor de digitale versie.

Frieke Severs
donderdag okt 4 2018

Hoefnagel Totaalbouw - kwalitatief en ambachtelijk bouwen sinds 1930. Bouwbedrijf voor regio Midden-Brabant in woning- en utiliteitsbouw, verbouw en nieuwbouw. Voor elk nieuwbouwproject worden er diverse communicatie middelen ontworpen. Klik op 'website bezoeken' voor de digitale versie.

Frieke Severs
dinsdag okt 9 2018

Moonen Yachts staat bekend als een van de beste Nederlandse superjacht bouwers van luxe jachten. Waar erfgoed en innovatie een onvergetelijke ervaring creëren. Tijden veranderen en zo ook de doelgroep en de positionering van Moonen. Hoog tijd voor een meer eigentijdse en meer storytelling, zoals in deze brokerage brochure. Klik op 'website bezoeken' voor de digitale versie.

Frieke Severs
donderdag okt 4 2018

Moonen Yachts staat bekend als een van de beste Nederlandse superjacht bouwers van luxe jachten. Waar erfgoed en innovatie een onvergetelijke ervaring creëren. Tijden veranderen en zo ook de doelgroep en de positionering van Moonen. Hoog tijd voor een meer eigentijdse en meer storytelling, zoals in deze jacht brochure. Klik op 'website bezoeken' voor de digitale versie.

Frieke Severs
donderdag okt 4 2018